Monday ,25 March 2019
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Фотогалерија од двата натпревари на генерација “2006“ во новото коло од детската лига
Фотогалерија од двата натпревари на генерација “2006“ во новото коло од детската лига

Фотогалерија од двата натпревари на генерација “2006“ во новото коло од детската лига

Победа и пораз за генерацијата “2006“ на ФК Вардар во новото коло од детската лига. Вардар (1) ја победи Ринија со резултат 6:0, додека Вардар (2) доживеа пораз од Форца (2) со резултат 2:4.

Погледнете ја фотогалеријата од двата натпревари на Вардаровата генерација во детската лига.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39