Tuesday ,21 May 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (ФОТО) ФК Вардар ген.2010-Спорт Ефе, детска лига
(ФОТО) ФК Вардар ген.2010-Спорт Ефе, детска лига

(ФОТО) ФК Вардар ген.2010-Спорт Ефе, детска лига

ФК Вардар генерација 2010 година , денес одигра дуел во детската лига на ФФМ, против тимот на Спорт Ефе. Во подолжене фотографии од оваа средба.

1 2 3 3c 4 5 6 7 8 11 312803566_141339268653168_2661339923234102516_n 312892346_141339095319852_4806512065226396871_n 313206533_141339048653190_4422946718696750657_n 313322981_141339151986513_3533781589535621863_n 313327847_141339335319828_5983362238775138317_n 313408639_141339325319829_2406054447772036983_n 313433453_141338675319894_5405103605526549984_n 314464561_141338651986563_2420797957972671523_n