Wednesday ,24 July 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > (Фотогалерија) ФК Вардар генер. 2010 победи во дуелите со Кул и Албарса
(Фотогалерија) ФК Вардар генер. 2010 победи во дуелите со Кул и Албарса

(Фотогалерија) ФК Вардар генер. 2010 победи во дуелите со Кул и Албарса

Генерацијата 2010 на ФК Вардар одигра нови мечеви во детската лига, во кои забележа две победи. Вардар (1) беше убедлив во дуелот со Кул (9:2), додека Варда (2) минимално ја победи Албарса (1:0).

Погледнете фотографии од двата натпревари на младите вардарци.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35