Thursday ,20 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Генерациите 2008 и 2009 на силен меѓународен турнир во Истанбул
Генерациите 2008 и 2009 на силен меѓународен турнир во Истанбул

Генерациите 2008 и 2009 на силен меѓународен турнир во Истанбул

Генерациите 2008 и 2009 заминаа за Истанбул, каде од 21-23.октомври ќе се натпреваруваат на силен меѓународен турнир.

На турнирот покрај екипи од Македонија и Турција, учество ќе земат клубови и од Полска, Србија, Бугарија и Косово.

Со натпревари ќе стартуваме во текот на утрешниот ден.

 9