Tuesday ,28 March 2023
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Голем број на контролни натпревари за младите надежи на ФК Вардар
Голем број на контролни натпревари за младите надежи на ФК Вардар

Голем број на контролни натпревари за младите надежи на ФК Вардар

Младите надежи на ФК Вардар во претстојниве два дена ќе одиграа голем број на пријателски натпревари.

Вака изгледа распоредот на одигрување натпревари за младинските екипи на Вардар

Натпревари кои ќе се одиграат во петок (05.03)

Генерација 2011: Вардар – Јанг Тим  18:00

Генерација 2011: Вардар – Јанг Тим  19:00

Генерација 2010: Вардар – Јанг Тим  20:00

Вечерашните натпревари ќе се одиграат на теренот на Академијата.

Натпревари кои ќе се одиграат во сабота (06.03)

Генерација 2006: Македонија Ѓ.П – Вардар 16:00 ( Терен во Ѓорче)

Генерација 2007: Вардар – Кул  09:30  ( Терен во Хиподром)

Генерација 2008: Вардар – Форца  16:30  ( терен на Академија)

Генерација 2009: Вардар – Њу Старс  15:00 ( терен на Академија)