Thursday ,20 June 2024
Последни:
Home > Историја > (Фото) Како порано се одеше на натпревар на ФК Вардар

(Фото) Како порано се одеше на натпревар на ФК Вардар

Фото, како порано навивачите на ФК Вардар одеа на стадион да го бодрат својот миленик, црвено – црниот тим на Вардар. Оваа фотографија е направена на почетокот од 60-сетите години, каде Вардарци своите велосипеди ги оставаа пред билетарницата на Градски и одеа на натпревар. istorija-vardar-tocaci