Thursday ,18 August 2022
Последни:
Home > Комити > Комити: Оздола иде ај мила мамо
Комити: Оздола иде ај мила мамо

Комити: Оздола иде ај мила мамо

Комити Запад навивачите на фудбалскиот клуб Вардар  излегоа со информации за гостувањето во четврток. Во нивното соопштение се вели:

Фенербахче – ВАРДА
24.08.2017
КОМИТСКА ИНВАЗИЈА !!!
пријавување во пораки-ТУКА!

30 ГОДИНИ КОМИТИ ЗАПАД !!!