Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > Комити > „Комити” : Овој натпревар за нас може да значи значи запечатување на второто место и Европско лето
„Комити” : Овој натпревар за нас може да значи значи запечатување на второто место и Европско лето

„Комити” : Овој натпревар за нас може да значи значи запечатување на второто место и Европско лето

„Комити Запад” на својата Фејсбук страна го објавија следното:

Без оглед на дистанцата пред нас, ние сме со нашиот Вардар, затоа што мотивот не е секогаш титула…Мотивот е дружбата, чувството за припадност, привилегијата да се биде дел од Црвено-Црното семејство…

Бевме и последни, бевме и на врвот, знаеме како е, но највеќе знаеме како се чуствуваме кога на трибина се пее нашата песна додека Вардар на теренот се бори за секоја топка…
Тоа е она што очекуваме, ништо повеќе, Срце на терен !!!

Овој натпревар за нас може да значи значи запечатување на второто место и Европско лето, но и увертира за следниот натпревар со Искра од Тетово, каде имаме право и да се надеваме на повеќе !!!
И на овој натпревар ќе може да се подновите со нова маичка!

Недела, 7 Април во 15:30ч. СИТЕ ВО МАЏАРИ !!!
#СакамеПобеда #ЦрвеноЦрниДоКоска