Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > Комити > Комити: Со секоја карта следува гратис маица која ќе ја подигнете со приложена карта од натпреварот заверена со печат на крајот од натпреварот
Комити: Со секоја карта следува гратис маица која ќе ја подигнете со приложена карта од натпреварот заверена со печат на крајот од натпреварот

Комити: Со секоја карта следува гратис маица која ќе ја подигнете со приложена карта од натпреварот заверена со печат на крајот од натпреварот

В недела на програмата е некогашното големо дерби на трибините. В недела ни гостува тимот на Победа. Популарните Комити излегоа со соопштение, во истото се вели:

ПОХОДОТ КОН ЕСЕНСКА ТИТУЛА ЗАПОЧНА!!
СЕГА СМЕ НАЈПОТРЕБНИ !!
КОМИТИ, СИТЕ НА ЗАПАД !!

НЕДЕЛА, 30.10.2016
АРЕНА ФИЛИП 2ри, 18:00часот

Собир: Фонтана Парк, 16:30ч

Карти ќе може да набавите во билетарата на градски, од четврток до недела, од 14 до 18часот по цена од 100ден.
Сите со членски карти ке добијат карта бесплатно со приложување на членската карта во билетарата.
Со секоја карта следува гратис маица која ке ја подигнете со приложена карта од натпреварот заверена со печат на крајот од натпреварот !!

КОМИТИ ЗАПАД !!

maica-komiti

Оваа маица ќе имате можност да ја добиете со секоја карта за западната трибина на натпреварот на ФК ВАРДАР – Победа на 30.10.2016.