Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > Комити > Комити организираат гостување во Данска
Комити организираат гостување во Данска

Комити организираат гостување во Данска

Навивачката група на Вардар, oрганизира гостување во Данска – Копенхаген. Во нивното соопштение се вели:

КОМИТИ ЗАПАД организираат гостување во Данска за реванш натпреварот од лигата на шампионите против Копенхаген.

Резервирани се уште неколку места за редовни и докажани членови на групата.
За пријавување и информации во пораки. https://www.facebook.com/KomitiZapad87/?hc_ref=ARQcBszNRTMnKH_qY3AiBiMROYvztfr79VtX5yuOibpEcgvo5WqfnBb0fqwA7T0Z2qE

ЗА ЕВРОПСКИ ВАРДАР !!!

30 ГОДИНИ КОМИТИ ЗАПАД !!!