Tuesday ,27 February 2024
Последни:
Home > Комити > ,,Комити” ќе го бојкотираат утрешниот дуел: Фудбалот се игра за навивачите!
,,Комити” ќе го бојкотираат утрешниот дуел: Фудбалот се игра за навивачите!

,,Комити” ќе го бојкотираат утрешниот дуел: Фудбалот се игра за навивачите!

Фудбалот се игра за навивачите!
.
СООПШТЕНИЕ!
.
Поради промена на регуларниот термин на одигрување на првенствените натпревари, одлучивме да не присуствуваме на последното коло, кое според изменетиот распоред треба да се одигра во петок (9.12.2022) со почеток од 13:00ч.
.
Нека видат како е пред празни трибини,
тие што ставаат глупи термини!