Thursday ,09 February 2023
Последни:
Home > ФК Вардар > У-16 > Листа на стрелци кај младинските фудбалски екипи на Вардар
Листа на стрелци кај младинските фудбалски екипи на Вардар

Листа на стрелци кај младинските фудбалски екипи на Вардар

После прегледот на резултатите за младинските екипи на ФК Вардар кои се натпреваруваат во најсилната Супер Лига, во следниов текст ќе можете да ја погледнете листата на стрелци кај вардаровите екипи.

Помлади пионери

1. Петар Давитов -5
2. Петар Котевски и Емир Шаботиќ -2
3. Иван Блажевски, Бобан Бакрачески, Михаил Јорданоски, Фуад Керими и Антонијо Крстевски -1.

Пионери

1. Марко Николовски -7
2. Матеј Гаштаров -4
3. Михаил Танчев -3
4. Давор Лефковски -2
5. Драган Јанкоски и Максим Цониќ -1

Кадети

1. Агрон Туша и Дарко Сековски -7
2. Алтин Нурединовски, Максим Бундалески -2
3. Влатко Кулуковски, Нуман Ајетовиќ, и Димитар Стојановски -1
 
 Младинци

1. Никола Величковски -5

2. Левент Ибраим  -3

3. Тино Спасиќ и Никола Уневски -2

4. Ѓорѓи Дошев, Филип Јовановски, Рами Рахми, Марко Стојилевски, Зоран Фидановски и Горјан Цветков -1