Saturday ,13 April 2024
Последни:
Home > РК Вардар > Прв Тим > Мал љубилеј: 500+ текстови на Вардарфанс!

Мал љубилеј: 500+ текстови на Вардарфанс!

11040356_875064745884118_248260410_n
Мал љубилеј денеска прославува Вардарфанс.мк, со работа овој сајт започна пред не повеќе од 30-тина дена, а веќе стигнавме, и ја надминавме бројката од 510 текста на тема Вардар.

Вардаровата Википедиа само за вас, вести за Вардар 24/7