Thursday ,21 January 2021
Последни:
Home > ФК Вардар > У-19 > (ФОТО) Младински тест меч, Вардар – Брегалница Штип
(ФОТО) Младински тест меч, Вардар – Брегалница Штип

(ФОТО) Младински тест меч, Вардар – Брегалница Штип

Младинците на ФК Вардар вчера одигаа тест-меч со ФК Брегалница. Гостите го добија истиот дуел со резултат 4-1. 

0 0a 1 2 3 4 5 5g 6 7 118932720_10218027025889400_2945388588276937788_o 118943635_10218027024529366_3980797796539286050_o 118949769_10218027026689420_3075947996281496086_o 118951977_10218027026249409_4293197851514331055_o 119048110_10218027028929476_5616516963744955352_o 119056853_10218027028409463_343447132973286309_o