Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > ФК Вардар > У-18 > Вкупно 39 играчи запишаа минутажа за кадетите на ФК Вардар, Кристијан Таневски помина најмногу на терените
Вкупно 39 играчи запишаа минутажа за кадетите на ФК Вардар, Кристијан Таневски помина најмногу на терените

Вкупно 39 играчи запишаа минутажа за кадетите на ФК Вардар, Кристијан Таневски помина најмногу на терените

Вкупно 39 играчи во изминатава сезона запишаа минути за кадетската екипа на фудбалскиот клуб Вардар. Најголема минутажа имаше стоперот Кристијан Таневски, во продолжение можете да ја погледнете статистиката за играчите кои настапуваа за вардаровите кадети.

1. Кристијан Таневски  2150 минути

2. Филип Јовановски  2055

3. Никола Анчевски  ѝ1860

4. Андреј Данстак  1711

5. Симеон Здравковски  1516

6. Андреј Петровски  1281

7. Лука Ивановски  973

8. Лука Недељковиќ  914

9. Никола Величковски  900

10. Стефан Стојановски  900

11. Драган Трајковски  857

12. Горјан Цветков  802

13. Левент Ибраим  768

14. Андреј Алексоски  750

15. Мануел Абаз  698

16. Филип Блажевски  697

17. Алтин Алији  649

18. Теодор Перковски  635

19. Сандро Каровски  420

20. Бојан Тренкоски  418

21. Мартин Славев  398

22. Леонид Миноски  397

23. Никола Филевски  370

24. Димитар Стоимов  309

25. Александар Савиќ  256

26. Исмет Хајдари  191

27. Томислав Филиповски  146

28. Иван Хубрев  123

29. Филип Радевски  96

30. Хадис Рамани  90

31. Давор Серафимов  90

32. Дамјан Цикарски  90

33. Дамјан Крстевски  82

34. Кирил Димовски  66

35. Агрон Туша  65

36. Матеј Стојанов  37

37. Мирза Хасиќ  32

38. Матеј Анастасов  20

39. Стефан Нанчовски  20

Информациите за статистиката на играчите се земени од комет системот на фудбалската федерација на Македонија.