Saturday ,23 January 2021
Последни:
Home > ФК Вардар > У-16 > Димоски, Битиќи, Трајчевски и Даци, најдобри вардарови стрелци во сезоната 2016/17
Димоски, Битиќи, Трајчевски и Даци, најдобри вардарови стрелци во сезоната 2016/17

Димоски, Битиќи, Трајчевски и Даци, најдобри вардарови стрелци во сезоната 2016/17

Во следниот наш текст ќе ги изнесеме најдобрите стрелци во младинските фудбалски лиги, во натпреварувачката сезона 2016/17.

Помлади пионери:

1. Бојдан Димоски  9

2. Ибраим Ариф и Марио Илиевски по 8

3. Давид Ристовски и Малик Хасановиќ по 4

Пионери:

1. Саит Битиќи  8

2. Јакуп Бериша и Фитор Реџепи по 6

3. Адем Али 5

Кадети:

1. Александар Трајчевски  14

2. Абдулхади Јахја и Дејан Стоименов по 9

3. Никола Серафимов  8

Младинци: 

1. Ердон Даци  17

2. Виктор Димков  9

3. Александар Најдоски  8