Thursday ,18 August 2022
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Ништо ново ниту денеска..
Ништо ново ниту денеска..

Ништо ново ниту денеска..

Продолжува неизвесноста околу судбината на фудбалскиот клуб Вардар.

Иако денеска имаше големи најави дека работата ќе биде завршена и токму овој ден ќе биде среќен по Вардар, сепак, за жал ниту денеска работите не се менуваат.

Останува исто, неизвесност околу судбината на нашиот ФК Вардар.

Фудбалерите чекаат, навивачите чекаат..