Monday ,27 May 2019
Последни:
Home > ФК Вардар > Во Вардар нема никаков штрајк денеска!
Во Вардар нема никаков штрајк денеска!

Во Вардар нема никаков штрајк денеска!

Откако се појавија информации за наводен штрајк во младинските категории на Вардар, „Вардар Фанс“ дознава дека денеска немало никаков штрајк од страна на тренерите и дека како и сите останати денови, се тренирало заедно со многуте надежи на Вардар кои се подготвуваат за престојните настапи овој викенд дома и нагости.

„Вардар Фанс“ во разговор со неколку тренери, дознава дека денеска тие добиле и три од заостанатите плати. Значи, работите во Вардар полека но сигурно се средуваат.