Thursday ,28 September 2023
Последни:
Home > Комити > НОВИ МАИЦИ 150 ДЕНАРИ -ПРОДАЖБА ВЕЧЕР ПРЕД ЗАПАД И НА ФОНТАНА-СИТЕ ПАРИ ИДАТ ЗА ШТРАКАЛО

НОВИ МАИЦИ 150 ДЕНАРИ -ПРОДАЖБА ВЕЧЕР ПРЕД ЗАПАД И НА ФОНТАНА-СИТЕ ПАРИ ИДАТ ЗА ШТРАКАЛО

vardarfans kusiОвие нови маици со мотив Вардар ќе можете вечер да ги набавите по цена од 150 денари пред мечот Вардар-Работнички. Напомена собраните срества од продажбата ќе бидат наменети за лекување на членот на Комити Запад -Штракало.