Monday ,04 March 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Претстојниов викенд ќе се одигра ново коло во детската фудбалска лига
Претстојниов викенд ќе се одигра ново коло во детската фудбалска лига

Претстојниов викенд ќе се одигра ново коло во детската фудбалска лига

Претстојниов викенд на терените на ФФМ ќе се одигра ново коло во детската фудбалска лига. Генерациите родени 2007 и 2009 година своите натпревари ќе ги одиграат во недела, додека генерациите 2008, 2010 и 2011 ќе играат во сабота.

Ви го претставуваме распоредот на одигрување натпревари за вардаровите екипи:

Вардар (1) генер. 2007 – Кул (1)   13:10

Вардар (2) – Сарај  10:50

Вардар (1) генер. 2008 – Кул   14:30

Вардар (2) – Сарај (2)  16:30

Вардар (1) генер. 2009 – Нова Колонија  15:30

Вардар (2) – Грозданоски  14:30

Вардар (1) генер. 2010 – Грозданоски  15:30

Вардар (2) – Карев  14:30

Вардар (1) генер. 2011 - Кул (1)  11:00

Вардар (2) – Кул (2)  11:50