Sunday ,14 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > У-17 > Подготвителни натпревари на Фк Вардар У 17 .
Подготвителни натпревари на Фк Вардар У 17 .

Подготвителни натпревари на Фк Вардар У 17 .

Екипата на Фк Вардар У 17 во подготвителниот период ги оствари следниве резултати:

1.Фк Вардар-Фк Цементарница 5:0 (П.Јанковски,А.Милевски М.Гурмушевиќ(2) и Н.Димовски)

2.Фк Вардар-Фк Дрита 7:0

3.Фк Вардар-Фк Милано(кадети) 1:2

“Скопје куп 2014“

1.Фк Вардар-Фк Охрид 2:1 (Д.Марковски и С.Петревски)

2.Фк Вардар-Фк Реал Ниш 1:2 (Н.Петковски)

3.Фк Вардар-Фк Шкендија 0:0

4.Фк Вардар-Фк Осијек 0:1

ЗА ПЛАСМАН:Фк Вардар-Фк Славија Софија 1:1  ( на пенали 8:7)

10.08.2014

Leave a Reply