Saturday ,08 August 2020
Последни:
Home > Slider > Генерација 2004 со Сашо Тодоровски се подготвува за дебитантската сезона во помладата пионерска супер лига
Генерација 2004 со Сашо Тодоровски се подготвува за дебитантската сезона во помладата пионерска супер лига

Генерација 2004 со Сашо Тодоровски се подготвува за дебитантската сезона во помладата пионерска супер лига

Генерацијата 2004 на ФК Вардар тренира на Академијата и се подготвува за новата натпреварувачка сезона, во која за прв пат ќе играме во помладата-пионерска супер лига. Претходните две години ги поминавме во регионалната скопска лига, истата еднаш ја освоивме, а на два пати го подигнавме трофејот и во купот на Македонија. Новитет во оваа генерација е тоа што има нов тренер, еден од најискусните и најдобрите во Академијата на Вардар, се работи за Сашо Тодоровски или Рап-Тап, кој ќе се обиде и со оваа генерација да ги повторува успесите, како и со претходните со кои работеше во Вардар. Повратници во екипата се Стефан Тасев, Марио Ричков и Огнен Здравковски, кои доаѓаат од Академијата на ФФМ, каде поминаа претходниве две години.

Погледнете фотографии од утринскиот тренинг на оваа генерација.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23-2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36