Thursday ,25 July 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Времеплов: Генерации на Вардар (ФОТО)
Времеплов: Генерации на Вардар (ФОТО)

Времеплов: Генерации на Вардар (ФОТО)

Многумина генерации на Вардар поминаа… фотографии од неколкуте генерации кој може да се каже дека беа усшешни во Вардар на некој начин, овие фотографии се на прославата од љубилејот на Вардар и Комити.

11390325_1674257409471784_5100981288158786632_nВо преден план се поранешниот голман на Вардар, Јорде Георгиевски, поранешниот играч на Вардар Остоја Стјепановиќ, сегашните Бојовиќ, Деспотовски кој е на заминување од Вардар, Јован Костовски, Душан Савиќ и уште многу други во тоа време. кога го носеа црвено – црниот дрес.