Monday ,06 July 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Познати групите и противниците за вардаровите генерации, на турнирот во Несебар
Познати групите и противниците за вардаровите генерации, на турнирот во Несебар

Познати групите и противниците за вардаровите генерации, на турнирот во Несебар

Како што известивме, три генерации на ФК Вардар во периодот од 13-19.јуни ќе се натпреваруваат на турнир во Несебар ( Бугарија). Тоа се генерациите родени 2005, 2006 и 2007 година. Веќе се познати и групите и противниците на нашите млади надежи на овој меѓународен турнир, на кој ќе играме со 10+1 играчи на теренот.

Група за генерацијата 2005 на Вардар

gener-2005

Група за генерација 2006 на Вардар

gener-2006

Група за генерација 2007 на Вардар

gener-2007