Monday ,27 May 2019
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Претстојниов викенд ќе се одигра ново коло во детската фудбалска лига
Претстојниов викенд ќе се одигра ново коло во детската фудбалска лига

Претстојниов викенд ќе се одигра ново коло во детската фудбалска лига

Во сабота своите натпревари во детската лига ќе ги одиграат генерациите родени “2006„ и “2008„, додека во недела активни ќе бидат генерациите “2007„ “2009„ и “2010„ на ФК Вардар. Сите натпревари се играат на терените на ФФМ.

Ви го претставуваме распоредот на одигрување мечеви за екипите на Вардар.

Вардар (1) генер. “2006„ – Шкупи  08:30

Вардар (2) – Скупи  09:40

Вардар (1) генер. “2007„ – Скупи  08:30

Вардар (2) – Шкупи  09:30

Вардар (1) генер. “2008„ – Куманово 14:30

Вардар (2) – Работнички  15:30

Вардар (1) генер. “2009„ – Работнички  10:30

Вардар (2) – Гроздановски (1)  11:30

Вардар (1) генер. “2010„ – Беса 11:40

Вардар (2) – Работнички 12:30