Thursday ,09 December 2021
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Претстојниов викенд започнуваат елиминациските натпревари во детската фудбалска лига

Претстојниов викенд започнуваат елиминациските натпревари во детската фудбалска лига

Во сабота и недела започнуваат елиминациските натпревари во детската фудбалска лига. Секој изгубен натпревар веќе значи елиминација, а настапи ќе имаат сите Вардарови генерации.

Ви го претставуваме распоредот на одигрување натпревари за нашите екипи, кои се на програмата во сабота.

ФК Вардар (1) генер. 2004 – Работнички  12:30

ФК Вардар (2) генер. 2004 – Смилковци  09:00

ФК Вардар (1) генер. 2005 – Форца   13:00

ФК Вардар (2) генер. 2005 – Хет-Трик  14:00

ФК Вардар (1) генер. 2006 – Албион  13:00

ФК Вардар (2) генер. 2006 – Работнички 2  14:00

ФК Вардар (1) генер. 2007 – Нова Колонија  10:00

ФК Вардар (2) генер. 2007 – Металург  13:00

ФК Вардар (1) генер. 2008 – Смилковци  12:00

ФК Вардар (2) генер. 2008 – Работнички  11:15

Во недела ќе продолжат натпреварите за генерациите родени 2007 и 2008

Вардар 1/Нова Колонија – Викторија  10:00  2007

Вардар 1/ Смилковци – Вардар 2/ Работнички   2008