Thursday ,09 December 2021
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Продолжено коло во детската лига, натпревари ќе има и на 11.октомври
Продолжено коло во детската лига, натпревари ќе има и на 11.октомври

Продолжено коло во детската лига, натпревари ќе има и на 11.октомври

На 11, 12 и 13.октомври ќе бидат одиграни нови кола во детската лига, по две за генерациите 2008, 2010 и 2011. Активни ќе бидат сите генерации на Вардар кои ќе одиграат нови натпревари.

Вака изгледа распоредот на одигрување натпревари за генерациите на Вардар:

Вардар (1) генер.2008 - Скупи  08:30  ( петок)

Вардар (2) – Њу Старс 1   09:30              ( петок)

Вардар (1) генер. 2010 – Драчево  10:30 ( петок)

Вардар (2) – Карев     11:30                         ( петок)

Вардар (1) генер. 2011 – Албарса  13:40  (петок)

Вардар (2) – Биџо       14:30                        ( петок)

Вардар (1) генер. 2007 – Албарса 1  08:30   ( сабота)

Вардар (2) – Кул 2   09:40                                ( сабота)

Вардар (1) генер. 2009 – Еуроспорт  09:30  ( сабота)

Вардар (2) – Њу Старс 3 10:30                           ( сабота)

Вардар (1) генер. 2010 – Кул 1      10:30         ( недела)

Вардар (2) – Албарса    11:30                             ( недела)

Вардар (1) генер. 2011 – Бутел 1   13:40         ( недела)

Вардар (2)  – Аеродром 1               14:30         ( недела)