Thursday ,18 August 2022
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Продолжуваат натпреварите во детската фудбалска лига
Продолжуваат натпреварите во детската фудбалска лига

Продолжуваат натпреварите во детската фудбалска лига

Претстојниов викенд ќе продолжат натпреварите во рамките на детската фудбалска лига. Единствено генерацијата 2007 на ФК Вардар ќе нема настапи, со оглед дека од петок ќе настапуваат на турнир во Софија.

Ви го претставуваме распоредот на одигрување натпревари за вардаровите генерации.

Вардар (1) генер. 2006 – Њу Старс (1)  09:40 (сабота)

Вардар (2) – Њу Старс (2)  08:30  (сабота)

Вардар (2) генер. 2008 – Спорт Ефе  10:30 (сабота)

Вардар (1) генер. 2009 – Работнички  14:00 ( недела)

Вардар (2) – Гроздановски (1)   13:00  (недела)

Вардар (1) генер. 2010 – Беса  10:40  (недела)

Вардар (2) – Работнички 11:30  (недела)