Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Нови натпревари во Детската Лига на ФФМ за генерациите 2011 и 2012
Нови натпревари во Детската Лига на ФФМ за генерациите 2011 и 2012

Нови натпревари во Детската Лига на ФФМ за генерациите 2011 и 2012

Генерациите 2011 и 2012 на ФК Вардар во текот на утрешниот ден на терените на ФФМ ќе одиграат натпревари кои се во рамките на Детската Лига на ФФМ.

Генерација 2011

Вардар – Карпошово 15:00

Генерација 2012

Вардар – Аеродром 1  08:00