Friday ,23 February 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Распоред на натпревари во детската лига за „петлињата“ на ФК Вардар
Распоред на натпревари во детската лига за „петлињата“ на ФК Вардар

Распоред на натпревари во детската лига за „петлињата“ на ФК Вардар

За претстојниов викенд е закажано ново коло во рамките на детската лига. Вардар повторно ќе одигра три натпревари, со генерациите 2009, 2010 и 2012.

Распоред на натпревари:

Генерација 2009

Вардар – Кул 1  12:30  ( недела)

Генерација 2010

Вардар – Милано   14:20   ( недела)

Генерација 2012

Вардар – Алабарса 1   13:10  ( сабота)