Saturday ,01 April 2023
Последни:
Home > Комити > (РЕТРО ФОТО) Комитски караван во 90сетите

(РЕТРО ФОТО) Комитски караван во 90сетите

vardarfans komiti retro

Ретро фотографија од 90сетите како изгледаше Комитскиот караван низ нашиот главен град Скопје пред одигрување на меч на ФК Вардар . На сликата популарното “Фиќо“ го управува покојниот Гоце Рилевски поранешен комесар на Фудбалскиот клуб Вардар . Знамето во вардаровите црвено-црни бои го вее се уште активен член на Комити . Во караванот второ возило е застава 101 типични возила за тој период во раните 90ести во Скопје .

Уште една фотографија од истиот период , освојување на Купот!

Уште една фотографија од истиот период , освојување на Купот!