Sunday ,11 June 2023
Последни:
Home > Комити > (ФОТО) Комити Сиднеј ќе ве бодриме од овде , очекуваме победа !
(ФОТО) Комити Сиднеј ќе ве бодриме од овде , очекуваме победа !

(ФОТО) Комити Сиднеј ќе ве бодриме од овде , очекуваме победа !

Црвено – црните бои се љубат во Скопје и Македонија но и насекаде каде што има нашинци на земјината  топка . Еден таков поздрав ни стигна и од Сиднеј – Австралија .

Ова се момци навивачи на македонскиот клуб во земјата која живеат Австралија  ФК Р. Илинден, но нормално и ФК Вардар од родната грутка . Праќаат голем поздрав и посакуват успех , ќе го следат мечот и ќе го бодрат Вардар од другата страна на светот . Порачуваат до играчите дека сакаат победа велат да изгинат за боите свети да дадат максимум и воедно ја поздравуват вардаровата и македонската фудбалска јавност .