Sunday ,11 June 2023
Последни:
Home > Комити > Утре, сите на стадион, Вардар игра!
Утре, сите на стадион, Вардар игра!

Утре, сите на стадион, Вардар игра!

Утре со почеток во 13 часот, нашиот црвено – црн миленик, го пречекува стариот ”должник” екипата на Брегалница од Штип. Во минататo знаеме ФК Брегалница на каков начин ги пречека нашите фудбалери, и навивачите во Штип (со затворени врати), тензии и тн… 10313520_711343598912404_8354704703210069680_nПа затоа утре одиме со посебен мотив кон овој противник, да ги наполниме до врв. Сите на стадион за честа на ФК Вардар!

Напред Вардар, во срце те носам јас!