Friday ,23 February 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Скратен распоред на натпревари во детската лига, есенскиот дел го завршија генер. 2007 и 2010
Скратен распоред на натпревари во детската лига, есенскиот дел го завршија генер. 2007 и 2010

Скратен распоред на натпревари во детската лига, есенскиот дел го завршија генер. 2007 и 2010

Во претстојниов викенд не очекува скратен распоред на натпреварите во рамките на детската лига. Своите настапи за есенскиот дел од сезоната ги завршија генерациите родени 2007 и 2010 година, додека колото за 2011 е одложено за следната недела, поради настапот на У19 селекцијата на терените на ФФМ.

На 16 и 17.ноември ќе одиграме само три натпревари и тоа генерациите родени 2008 и 2009 година.

Вардар (1) генер. 2008 – Албион  11:30  ( недела)

Вардар (1) генер. 2009 – Смилковци  13:30  ( сабота)

Вардар (2) – Кул (2)   12:30   ( сабота)