Tuesday ,23 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > „Петлињата“ на ФК Вардар од утре започнуваат со тренинзи
„Петлињата“ на ФК Вардар од утре започнуваат со тренинзи

„Петлињата“ на ФК Вардар од утре започнуваат со тренинзи

„Петлињата“ на ФК Вардар со тренинзи и подготовки за новата натпреварувачка сезона стартуваат од утре. На теренот на Локомотива, старт ќе означат генерациите 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 и 2014.

Познати се и имињата на тренери кои ќе бидат задолжени за работа со помалите генерации на ФК Вардар.

Генерација 2008Влатко Колев
Генерација 2009Златко Тасевски
Генерација 2010Зоки Тасевски
Генерација 2011/12Сашо Тодоровски
Генерација 2013/14Зоран Петковски