Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Среќен роденден Владимир Жоглев
Среќен роденден Владимир Жоглев

Среќен роденден Владимир Жоглев

Денес, роденден прославува играчот на ФК Вардар, Владимир Жоглев. Нашата редакција му посакува многу здравје, среќа и успеси со Вардар.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ЖОГЛЕВ !