Thursday ,11 August 2022
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Стара гарда Комити се враќа на југот
Стара гарда Комити се враќа на југот

Стара гарда Комити се враќа на југот

По подолга пауза Страта гарда навивачи на Фк Вардар ќе се вратат на својата матична трибина, на југот.
Сите знаеме дека подолго време  југот не е активен, воопшто не беше пуштена јужната трибина цела сезона. Сите натпревари љубителите на фудбалот мораа да ги следат преку северната трибина.

Овој пат е сосема различно, конечно нашите навивачи ќе навиваат и од јужната трибина, како некогаш… Старата гарда Комити ќе треба да се погрижат за одличен амбиент, и загревање на југот, со вардарова песна сите активно да го бодриме нашиот клуб кон нови истористки подвици.

Биди и ти дел од Вардар, дојди на стадион.