Thursday ,30 May 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Стартува Регионалната Скопска Лига, Вардар ќе игра со ФК Скопје
Стартува Регионалната Скопска Лига, Вардар ќе игра со ФК Скопје

Стартува Регионалната Скопска Лига, Вардар ќе игра со ФК Скопје

Во сабота (30.09) своето прво коло во Регионалната Скопска Лига ќе го одиграат генерациите 2009 и 2010 кои за противник го имаат тимот на ФК Скопје.

Натпреварите се закажани да се одиграат на помошниот терен во Кадино, со почеток од 09:00 за генерација 2010 и 11:00 за генерација 2009.