Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Брегалница – Вардар (Линк, пренос)

Брегалница – Вардар (Линк, пренос)

Натпреварот Брегалница – Вардар сите љубители на Вардар ќе можат да го проследат на јутуб каналот на ФКВардар. Натпреварот започнува во 16 часот и 30 минути.
                                                                                                                                                                            Фото: fkvardar.mk
Линк: