Tuesday ,27 February 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Табели во Регионалната Скопска Лига за генерациите 2008 и 2009
Табели во Регионалната Скопска Лига за генерациите 2008 и 2009

Табели во Регионалната Скопска Лига за генерациите 2008 и 2009

Како изгледаат табелите во Регионалнат Скопска Лига, во пресрет на новото коло во ова натпреварување.

Регионална Скопска Лига за помлади петлиња

2009

Регионална Скопска Лига за повозрасни петлиња

2008