Sunday ,16 June 2024
Последни:
Home > Историја > (Видео) Поранешниот играч сега тренер во младите категории на Вардар, Томче Трајановски гостин во “Македонски спортски легенди“
(Видео) Поранешниот играч сега тренер во младите категории на Вардар, Томче Трајановски гостин во “Македонски спортски легенди“

(Видео) Поранешниот играч сега тренер во младите категории на Вардар, Томче Трајановски гостин во “Македонски спортски легенди“

Во емисијата “Македонски спортски легенди“ кај легендарниот спортски новинар Зоран Михајлов гостин беше спортската и фудбалска легенда Томче Трајановски. Тој играше за ФК Вардар во “златната доба“, а денес е тренер во Академијата на ФК Вардар каде своето огромно искуство го пренесува на младите вардарци. Тој е успешен и омилен тренер во младите категории на црвено-црните. Во продолжение погледнете ја емисијата.