Saturday ,11 July 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Три вардарови генерации во четврток заминуваат на турнир во Несебар
Три вардарови генерации во четврток заминуваат на турнир во Несебар

Три вардарови генерации во четврток заминуваат на турнир во Несебар

Три генерации на ФК Вардар во периодот од 13-19. јуни ќе настапат на силен меѓународен турнир во Несебар, „Црно Море Куп 2019“. Тоа се генерациите родени 2005, 2006 и 2007 година.

Групите на нашите екипи дополнително ќе ги објавиме, со оглед дека ќе бидат познати, веднаш после пристигнувањето на вардарци во Бугарија, каде заминуваат во четврток наутро. Само за потсетување на истиов турнир минатата година освоивме прво место со генерациите 2005, 2006 и 2008.