Friday ,27 January 2023
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Неполни 24 часа до Спектаклот!

Неполни 24 часа до Спектаклот!

10569047_828056637241184_5419583794381563898_n
Уште неполни 24 часа до Спектаклот во СЦ. Јане Сандански.
Сите мисли на Вардарците се вперени кон утрешниот натпревар, поддршката за момците пристигна и на денешниот тренинг, повеќе од 100 Комити му дадоа јасно дознаење на својот Вардар
дека ќе имаат огромна поддршка на утрешниот меч,  и на крилата на сите навивачи да стигнеме до +7 и радост!

Да го бодриме Вардар! 

Да го оставиме гласот на трибина !

Се гледаме во сала !