Saturday ,13 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Вардар против Форца, на натпревари од 7.коло во Регионалната Скопска Лига
Вардар против Форца, на натпревари од 7.коло во Регионалната Скопска Лига

Вардар против Форца, на натпревари од 7.коло во Регионалната Скопска Лига

Во рамките на 7.коло во Регионалната-Скопска Лига, генерациите 2007 и 2008 на ФК Вардар ќе играат натпревари со екипата на Форца.

По договор на клубовите, овие натпревари на кои Вардар е условно „гостин“ ќе се одиграат на спортскиот комплекс во населбата Хиподром. Истите ќе започнат во термините од 15:00 и 17:00 часот.