Sunday ,14 April 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Вардар со млади сили ја напаѓа Европа!
Вардар со млади сили ја напаѓа Европа!

Вардар со млади сили ја напаѓа Европа!

  Со значително помлад тим нашиот првак ќе атакува на долго лето. Откако дојдоа Бобан Николов, Ацо Стојков, и Владица Брдаровски, денес во ФК Вардар пристигнаа уште тројца млади талентирани надежи, кој треба да го подгинат квалитетот на играта на нашиот првак за едно повисоко нив. Но тоа не е се, Вардар тргнува во атак на Махмудов и други играчи.

Денес беа преставени уште три нови играчи а тоа се:
Фили Гачевски – голман 24 годишен
Дарко Велковски – 19 години одбрана/средина
Немања Милушковиќ – 24 години одбрана
- Несомнено најзвучно засилување е нашиот млад надеж, еден од најголемите во Европа, Даре Велковски !