Wednesday ,30 September 2020
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > Васовски му ја посвети титулата на Турчин, директорот на младинците Митев даде предлог истата 1 година да биде кај Турчин

Васовски му ја посвети титулата на Турчин, директорот на младинците Митев даде предлог истата 1 година да биде кај Турчин

Како што кажавме играчите си ја исполнија задача да освојат пехар а воедно и желбата на Турчин да ја освојат за него. На социјалните мрежи вардаровите фанови,играчи  ја одбележаа ова 9та титулата со посвети ,фотографии  и.т.н Најинтересните ви ги пренесуваме . Александар Васовски кажа колку му значи титулата и ја посвети истатат на Турчин (фото-1) . Исто така со интересен предлог искочи и г-н Горан Митев сегашен директор на младинските категории на црвено-црните и човек кој беше на чело на клубот во време кога во истиот главен спонзор беше Град Скопје (фото-2)

ФОТО-1

ФОТО-1

ФОТО-2

ФОТО-2