Sunday ,29 May 2022
Последни:
Home > ФК Вардар > У-16 > (ФОТО) ФК Вардар ген.2005 и 2006 одиграа меѓусебен дуел
(ФОТО) ФК Вардар ген.2005 и 2006 одиграа меѓусебен дуел

(ФОТО) ФК Вардар ген.2005 и 2006 одиграа меѓусебен дуел

На теренот на тренинг центарот на ФК Вардар, вчера Саше Божиноски тренерот на ФК Вардар генерација 2005 и 2006 закажа и одржа контролка помеѓу своите пулени од овие два тима. Двете екипи прикажаа борбеност и желба за надигрување.

239689057_560703492048242_525119246817206377_n 239866352_552549865794704_901718749317752876_n 240797674_378087113883043_9204264842797065082_n 240801376_134148302176571_8032163389442246782_n 240807176_144418687849868_1431225889929594853_n 240810170_694309878195571_8815053652863519125_n 240813224_2897788577139543_1469100497394099191_n 240815013_386194536197170_5178791317901308224_n 240817424_631377871180704_7340087090795295118_n 240821584_443158106840027_1457520790163484435_n-1 240823606_205253768327064_1719007141079739335_n 240824752_364465948651193_968257030542565540_n 240825768_359548639138405_7271598522107110040_n 240826628_279583966876371_4803612207230364827_n 240828787_448115139657734_800017240241739655_n 240835932_371010911132171_5465620960098465880_n 240841239_1258816934558981_6760512078265798566_n 999999999999999999999999999999999999999999999999