Monday ,04 March 2024
Последни:
Home > ФК Вардар > Петлиња > Видео од голманскиот камп во Дојран под водство на Мутибариќ Слободан
Видео од голманскиот камп  во Дојран под водство на Мутибариќ Слободан

Видео од голманскиот камп во Дојран под водство на Мутибариќ Слободан

На кампот кој се одржа во Дојран под водство на Слободан Мутибариќ, тренер на голмани во младинската школа на Вардар, учество земаа 13.голмански надежи. Вардаровиот тренер организираше успешен голмански камп, во продолжение видео од истиот. Видео репортажата на Македонската телевизија за овој камп може да ја поголеднете на следниот ЛИНК 
,,,,
На голманскиот камп на Мутибариќ, имаше неколку „чувари на мрежата“ од црвено-црниот табор, станува збор за следните момци: Леонид Илиевски, Никола Филевски, Максим Краљевски, Андреј Данстак и Марио Ангелевски.