Saturday ,01 April 2023
Последни:
Home > Комити > (ВИДЕО) 100-тата изведба на театарската претстава „Вардарски Пастуви” заедно со играчите на Вардар, управата на клубот, Комитите..
(ВИДЕО) 100-тата изведба на театарската претстава „Вардарски Пастуви” заедно со играчите на Вардар, управата на клубот, Комитите..

(ВИДЕО) 100-тата изведба на театарската претстава „Вардарски Пастуви” заедно со играчите на Вардар, управата на клубот, Комитите..

Вчера одеше јубилејната 100-та изведба на театарската претстава ,,Вардарски Пастуви”. Со регуларни купени билети, вчера на претставата присуствуваа фудбалерите на ФК Вардар, тренерскиот тим, сопствениците на клубот, најверните навивачи, ,,Комитите” и ,,Стара Гарда Комити”.

Дека ФК Вардар функционира како едно големо семејство покажува и овој настан. Во продолжение погледнете еден видео материјал од вчерашниот настан, ТУКА.

- Во текот на денот ќе има и официјално видео од најверните навивачи на Вардар.