Sunday ,17 October 2021
Последни:
Home > ФК Вардар > Прв тим > (ВИДЕО) Сите заедно за Вардар наш!
(ВИДЕО) Сите заедно за Вардар наш!

(ВИДЕО) Сите заедно за Вардар наш!

Нов клип на подгрупата на Комити – ,,Loyal fans 1999″.

Овој клип мора да го види секој член.
Секој од нас мора да биде сега тука.
Заедно со Тетовче ја водиме битката за Вардар!

Нека се разбуди Скопје!
Време е трибината да го направи своето – ,,Loyal fans 1999″.